expert in

Goud, Zilver en Diamant

Ik ben er trots op dat ik mijn klanten de best mogelijke service kan en mag verlenen. Benieuwd wat ik voor u kan doen? Kom gerust eens op de koffie!

Wie ik ben

Over Sarkis

Mijn naam is Sarkis en ik ben al mijn hele leven werkzaam als goudsmid. Toen ik 11 was, ben ik begonnen met het smeden van goud. Bij een echte goudsmid leerde ik in drie jaar alle fijne kneepjes van het ambacht. Na drie jaar begon ik steeds meer voor mezelf te werken. Ik merkte al snel dat ik mijn passie vond in het creëren van iets: van een klomp goud een bijzonder en mooi sieraad maken.

De reacties op mijn werk stimuleerde mij om door te gaan. Ik wilde nog meer leren en mijzelf meer ontwikkelen. Toen ik door had dat ik goed was in mijn werk, ben ik helemaal voor mezelf begonnen. Hoewel ik al sinds 1996 voor mezelf werk als goudsmid, ben ik sinds 1996 ook begonnen met het zetten van stenen. Later ben ik mijn atelier begonnen in hetzelfde pand als de Vereniging Beurs voor den Diamanthandel.

Op dit moment werk ik voor particuliere klanten maar ook voor juweliers zoals Juwelier Langerak in Haarlem.

Mijn atelier is in hetzelfde, nieuwe pand gevestigd als de Vereniging Beurs voor den Diamanthandel. Kom gerust eens een kijkje nemen!